Overzicht

Bij LeerWerkLab Almere kan alles!

26-09-2017

Feestelijke opening aan de Schoutstraat

Waar kan je terecht voor een warme maaltijd, het repareren van je fiets, cursussen volgen en een gezellig praatje houden? Hiervoor is iedereen welkom bij het LeerWerkLab aan de Schoutstraat. Op 21 september was de officiële opening van dit nieuwe pand van Kwintes.

‘Niet voor iedereen is meedoen vanzelfsprekend. Daarom hebben wij dit soort plekken nodig. Samenleven en meedoen willen wij allemaal. In de praktijk lijkt dat nog wel eens lastig te zijn. Dit LeerWerkLab is een goed voorbeeld van hoe samenkomen echt kan’, met deze woorden opende wethouder Froukje de Jonge het pand aan de Schoutstraat. Waarna zij met een druk op de rode knop de naam van het pand onthulde.

LeerWerkLab. Hier kan iedereen terecht voor hulp, advies, gezelligheid, warm eten, leren en werken. Voor jong en oud die wel wat hulp kan gebruiken. Zo bleek ook uit het openingslied gebracht door medewerkers en cliënten van Kwintes. Waarna een brassband het feest compleet maakte. Iedereen is hier welkom, dus ga gerust een keer langs.