Overzicht

Gratis naar docu Stemmingmakerij in de bovenkamer

11 mei 2018

Wil jij meer weten over het leven met Schizofrenie? Organisatie Altrecht nodigt je op 29 mei uit om te kijken naar de docu Stemmingmakerij in de bovenkamer. De docu draait in het Louis Hartlooper Complex.

Stemmingmakerij in de bovenkamer


Schizofrenie is een ziekte die bij 1 op de 100 mensen voorkomt. Ondanks dat het zo’n wijdverbreide ziekte is, bestaan er veel misverstanden over. Het wordt tijd dat dit verandert! De bijna 60-jarige Maarten heeft schizofrenie en hij wil laten zien hoe een leven met zo’n psychotische kwetsbaarheid er werkelijk uitziet.

Het leven van Maarten


“Deze documentaire gaat over mijn leven met schizofrenie. Het is voor mij een weg om anderen te laten zien hoe ik in het leven sta, omdat jullie eigenlijk niks van mijn leven begrijpen.”

Programma

Inloop: vanaf 18.00 uur
Filmvertoning: 19.00 – 20.00 uur
Nagesprek: 20.10 – 21.30 uur
Louis Hartlooper Complex, Tolsteegsingel 1 in Utrecht

Tijdens het nagesprek zijn de filmmakers Karien Smits (zijn zus) en Pieter Veraart (zijn zwager) aanwezig en behandelmedewerkers van Altrecht.

Reserveren

Stuur een mail naar communicatie@altrecht.nl met daarin je naam en het aantal kaarten (max. 4 kaarten p.p.). De kaarten worden aangeboden door Altrecht.

Meer info

Stemmingmakerij in de bovenkamer is een productie van Het Rozenhuis Producties en is mede mogelijk gemaakt door: Altrecht, Crowdfunding, Kwintes en Ypsilon. Voor meer informatie over de tot stand koming van deze bijzondere documentaire verwijzen wij je graag naar www.stemmingmakerij.org.