Overzicht

Kom binnen bij Kwintes

25 juni 2018

Woensdag 27 juni 15.30- 17.30 uur

Adres: H.A. Lorentzweg 81 in Bussum

Kom informeel kennis maken met Kwintes in Bussum. We zetten op woensdagmiddag 27 juni tussen 15.30 – 17.30 uur onze deuren open om je kennis te laten maken met Kwintes en ons werk. Natuurlijk komen we graag met jou in contact als je interesse hebt om (in de toekomst) bij ons te werken. Onder het genot van een kop koffie, een hapje en een drankje horen we graag meer over jouw ambities en vertellen we graag over de mogelijkheden binnen Kwintes. Collega’s en cliënten komen aan het woord, we  vertonen korte filmpjes en er is een doorlopende powerpointpresentatie. Binnen Gooi & Vechtstreek hebben we een breed aanbod aan dienstverlening en daarmee ook volop mogelijkheden voor jou als professional. Het aanbod bestaat onder andere uit:
•24-uurs begeleiding binnen diverse beschermde woonvormen.
•Ambulante begeleiding aan cliënten in de eigen thuissituatie.
•(Crisis)opvang aan dak- en thuislozen. Dit jaar openen wij ook een specifieke crisisopvang voor jongeren.
•Project 24/7. Binnen dit project zijn wij bezig met een pilot, waarbij cliënten die op zichzelf wonen in de avond- en nachturen een beroep kunnen doen op Kwintes. Om die manier wordt voorkomen dat deze ambulante cliëntengroep door moet stromen naar een beschermde woonvorm, maar gewoon thuis kunnen blijven wonen met de ondersteuning die nodig is.

Interesse? Kom dan gezellig binnenwandelen op 27 juni! Aanmelden is niet nodig.

Vrijdag 6 juli 15.00- 17.00 uur

Adres: Laan van Vollenhove 12-B in Zeist

Zoek jij een (nieuwe) uitdaging in de GGZ als woonbegeleider, persoonlijk begeleider of slaapwacht? Kom dan gezellig langs op vrijdag 6 juli bij ons ontmoetingscentrum in Zeist aan de Laan van Vollenhove 12-B. Wij houden een inloopbijeenkomst met speeddates, een korte interactieve quiz en we staan klaar om jouw vragen te beantwoorden over werken bij Kwintes. Wij horen graag meer over jouw ambities en we vertellen je graag meer over ons werk en over Kwintes als organisatie. Wie weet ga jij naar huis met een leuke baan in het vooruitzicht! Je kunt zonder afspraak langskomen op 6 juli tussen 15:00 en 17:00 uur. We ontmoeten je graag dan!