Overzicht

Nieuw: Kwintes Strippenkaart

9 augustus 2018
Vanmorgen is de Strippenkaart door de initiatiefnemer overhandigd aan de projectleiders innovatie. De Strippenkaart is voor cliënten van Kwintes. Zij kunnen deze Strippenkaart gebruiken vanaf het moment dat de begeleiding aan huis wordt afgesloten. De Strippenkaart verzekert hen dat zij met een kleine ondersteuningsvraag nog bij Kwintes terecht kunnen.

Hoe werkt de Strippenkaart?

De strippen zijn in te zetten op een zelf te bepalen moment. Er staan 12 strippen op die in te wisselen zijn voor 1 uur begeleiding, de Strippenkaart is een jaar geldig.
De gemeente kan de Strippenkaart mogelijk maken door een beschikking af te geven voor gespecialiseerde begeleiding voor 1 uur per maand, gedurende 12 maanden. De uren moeten dan flexibel in te zetten en te declareren zijn. In de gemeente Utrechtse Heuvelrug is de Strippenkaart al in gebruik, en we zijn met andere gemeenten in gesprek om dit mogelijk te maken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Strippenkaart, neem dan contact op met Anne Dorresteijn of Liesbeth Kuijper (projectleiders innovatie) via 0800 594 68 37.