Overzicht

Publiek verantwoorden in Almere

10 december 2017

Kwintes ondersteunt mensen in de gemeente Almere dankzij verschillende subsidies. Wat gebeurt er met dat publiek geld en wat levert het op voor de stad en de Almeerders? In dit overzicht laten we zien welke activiteiten we ondernemen met subsidies, om mensen te ondersteunen naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

Tientallen instellingen in Almere verantwoorden op deze manier, bekijk het gehele overzicht op de website Publiek Verantwoorden. De gezamenlijke ambitie is helder: vanaf 2018 moet het publiek verantwoorden gemeengoed zijn in Almere. Hieronder lees je enkele voorbeelden van wat Kwintes doet in Almere. Het volledige jaarbeeld van Kwintes over 2018 is als online magazine te lezen. Op feiten en cijfers  lees je een infographic met belangrijke cijfers, het jaarverslag, cijfers uit het cliëntervaringsonderzoek en meer zoals informatie over ISO certificering.

Vragen of suggesties naar aanleiding van deze verantwoording? Neemt contact op via contactalmere@kwintes.nl

In het LeerWerkLab kan iedereen terecht voor een warme maaltijd en het volgen van een cursus. Ook helpt het LeerWerkLab bij het vinden van passende begeleiding.

Vroeg eropaf

Kwintes helpt met andere organisaties om huisuitzetting van inwoners in Almere te voorkomen. Vaak gaat huisuitzetting gepaard met schulden. Door samenwerking in het project Eropaf! begeleiden wij  gezinnen die het huis uit zijn gezet naar duurzame huisvesting.