Overzicht

Klaar voor de Social Run

29-08-2017

Een non-stop estafetteloop om aandacht te geven aan mensen met een psychische kwetsbaarheid. Van 22 tot 24 september rennen teams van Kwintes 555 kilometer in 48 uur. De teams bestaan uit cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Start en finish zijn in aan de Verlengde Paltzerweg in Soest. Aanmoedigen mag altijd!

Flinke uitdaging

De teams bestaan niet alleen uit hardlopers. Juist de cateraars, fietsers, chauffeurs, masseurs en kampbouwers zijn van groot belang om de 555 km uit te lopen. ‘’Het is een flinke uitdaging waar wij hard voor getraind hebben. Zonder de 16 begeleiders redden de 8 lopers het echt niet. Het team moet dus ook nog eens goed op elkaar ingespeeld zijn’’, zegt organisator Dicky Veenstra.

Tegen stigma

De Socialrun vraagt aandacht voor de vaak moeilijke positie van mensen met een psychische kwetsbaarheid in de samenleving en wil de stigma’s en vooroordelen tegengaan. Met de Socialrun vestigen de teams de aandacht op dit doel en halen geld op. De opbrengst gaat naar projecten die stigma’s over mensen met psychische kwetsbaarheden verminderen. Bekijk hier de projecten die vorig jaar gesteund zijn.

Ook doneren?

Wilt u het Kwintes team sponsoren? Dat kan via de teampagina. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Te gek?! Festival

Zondag 24 september worden de deelnemers feestelijk onthaald op het militair oefenterrein de Vlasakkers in Soest. Normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek, op zondag kan iedereen gratis komen kijken en genieten van diverse optredens. Verder krijg je informatie over de projecten van de Social Run. Ga naar  de website van Samen Sterk Zonder Stigma voor alle details over de social run.