Overzicht

Vertrek Van Zuthem als bestuursvoorzitter

29 augustus 2019

Na bijna 14 jaar bevlogen inzet voor Kwintes heeft de voorzitter van de Raad van Bestuur, drs. Jan Willem van Zuthem (63), besloten om zijn loopbaan vanaf 1 december 2019 op een andere manier voort te zetten. Hij zal de komende jaren werkzaam zijn in de sfeer van advies en toezicht.

 De heer dr. J.C.G. Stam, voorzitter van de Raad van Toezicht: ‘Wij hebben zeer grote waardering voor de rol die Van Zuthem gespeeld heeft bij het opbouwen en ontwikkelen van Kwintes tot een landelijk toonaangevende en gezonde instelling voor mensen met psychiatrische kwetsbaarheid en/of psychosociale problemen. In november wordt hem een passend afscheid aangeboden.’

Het afgelopen jaar is gekozen voor een verdere versteviging van de directie door middel van het vormen van de pijlers Zorg, Wonen en Markt. Daarom heeft de Raad van Toezicht ervoor gekozen door te gaan met een eenhoofdig bestuur, in de persoon van de huidige bestuurder, ir. I.W.M. (Ineke) van Hooff. De Raad van Toezicht ziet de continuïteit en innovatie van zorg met veel vertrouwen tegemoet door de gezamenlijke inzet van de bestuurder en de medewerkers van Kwintes.

Bron foto: Milou Oomens