Behandeling

Heb jij een psychische kwetsbaarheid, zoals autisme of een persoonlijkheidsstoornis? Wil je weten hoe je kunt omgaan met psychische klachten en beperkingen? Met Locus biedt Kwintes een unieke combinatie van behandeling en begeleiding binnen een beschermende woonvorm. Het behandelprogramma Locus is er voor jongvolwassenen met een psychiatrische kwetsbaarheid, die ondersteuning nodig hebben bij de groei naar zelfstandigheid.

Zelfstandig wonen gaat niet altijd vanzelf. Zeker niet wanneer je psychische klachten je hierbij in de weg staan. Door de combinatie van behandeling en begeleiding, geef je een flinke boost aan je persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt meer mogelijkheden en vaardigheden om zelfstandig te functioneren in de toekomst. Wat je leert met je behandelaar, kan je met hulp van je begeleiders oefenen en uitvoeren. Lees alles over Locus.

Wonen op een Locuslocatie

Weten hoe het is om te wonen op een Locuslocatie? Wat maakt het prettig om zowel woonbegeleiding als behandeling te krijgen in een huis van Kwintes? Op locatie Paul Kleestraat in Almere laten ze dat graag zien! Bewoners, begeleiders en een moeder vertellen over de kracht van Locus, woonbegeleiding en de kracht van samen optrekken.