Cliënten

Heb jij moeite om de dag door te komen, heb je financiële problemen, mis je stabiliteit en sociale contacten of heb je geen veilige plek om te wonen? Kwintes ondersteunt jou in het dagelijks leven bij verschillende uitdagingen.

Wij gaan uit van jouw mogelijkheden

Wij zijn er voor mensen met psychosociale en psychiatrische kwetsbaarheden die op verschillende  gebieden ondersteuning kunnen gebruiken. Samen helpen wij je naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Dit doen wij door je een veilige woonplek (opvang) te bieden. Wij begeleiden en ondersteunen je bij begeleid-, beschermd- of zelfstandig wonen. En helpen je aan werk en stabiliteit in je dag. Hieronder vind je de soorten hulp die wij je kunnen bieden.

Vragen? Bel, mail of kom langs.

Wat Kwintes voor jou kan betekenen is afhankelijk van de gemeente waarin je woont (het hulpaanbod verschilt per gemeente). Heb je hier vragen over? Bel ons via 0800 594 68 37. Liever binnen wandelen? Dat kan in onze inloop- en servicepunten. Die zijn in:  AlmereNoordoostpolderDrontenLelystadGoudaZeistde BiltDoornDriebergenAmersfoort en Veenendaal.