Hulpaanbod in Almere

  • Leren & werken
  • Begeleiding
  • Wonen
  • Opvang

Almere

In Almere bieden wij verschillende diensten.  Voor vragen over ons hulpaanbod kan je contact met ons opnemen.

Wonen

In Almere bieden we beschermd en begeleid wonen aan op verschillende locaties. In verband met privacy voor de huidige bewoners tonen we deze locaties niet op onderstaande kaart. In Almere is één van de mogelijkheden op onze woonlocaties kortdurend verblijf.

Begeleiding thuis

In Almere bieden we begeleiding aan huis.

Opvang voor jongeren

In Almere bieden wij opvang aan dak- en thuisloze jongeren.

Leren & werken

In Almere hebben we verschillende locaties waar wij mensen helpen aan een dagactiviteit. Mensen kunnen deelnemen aan (re)creatieve, sociale, sportieve en educatieve activiteiten. Of gewoon even binnenlopen voor een praatje, een kopje koffie of om een krantje te lezen. Op deze locaties kun je ook terecht voor informatie over Kwintes of de geestelijke gezondheidszorg en opvang. De locaties staan hieronder op een rij. Verder kan je uitgebreide info vinden op de website van het LeerWerkNet in Almere waaronder het LeerWerkLab (Schoutstraat Almere).

Choose2improve
Choose2improve begeleidt jongeren naar meer stabiliteit en zelfstandigheid. Het biedt opleidingsmogelijkheden en leidt doelbewust en doelgericht toe naar onderwijs en/of werk. Choose2improve is gevestigd op de locatie de Huiskamer aan de Schoutstraat 41-43 te Almere. Meer weten? Lees hier over Choose2improve.

LeerWerkLab
Op de Schoutstraat in Almere kan iedereen terecht voor hulp, advies, gezelligheid, warm eten, leren en werken. Het is bedoeld voor jong en oud die wel wat hulp kan gebruiken.

Inloop- en servicepunten

Jan Steen, inloopatelier, Haak 36, 1353 AE Almere Haven
De Cartoon, Gerrit Th. Rotmanlaan 28, 1336 BA Almere Buiten