Hulpaanbod in Amersfoort

  • Wonen
  • Begeleiding thuis
  • Opvang
  • Participeren in de maatschappij

Amersfoort

In Amersfoort bieden wij verschillende diensten. Voor vragen over ons hulpaanbod kunt u contact met ons opnemen.

Wonen

In Amersfoort bieden we beschermd en begeleid wonen voor verschillende doelgroepen, waaronder jongeren met autisme. In verband met privacy voor de huidige bewoners tonen we deze locaties niet op onderstaande kaart.

In Amersfoort bieden we WijCk Wonen, zelfstandig wonen met mensen om je heen. Om hier te komen wonen hoef je geen begeleiding van Kwintes te hebben. Bekijk de site van WijCk Wonen voor meer informatie.

Begeleiding thuis

In Amersfoort bieden we begeleiding aan huis. In Amersfoort hebben we een Team Autisme Ambulant wat mensen met autisme ondersteunt om zo volwaardig mogelijk deel te nemen aan de maatschappij.

Maatschappelijke opvang

In Amersfoort bieden we maatschappelijke opvang in de vorm van dag- en nachtopvang en vrouwenopvang (inclusief jonge moeders en gezinnen). Bekijk onze openbare locaties op onderstaande kaart. Voor vrouwenopvang belt u naar ons kantoor in Amersfoort op 033 4672155.

Dag- en nachtopvang

Onze dagopvang is 365 dagen per jaar open van 10.00 tot 16.00 uur. Hier kunt u een maaltijd eten, een warme douche nemen, uw kleding wassen en heeft u ruimte om uw spullen op te slaan. Van 18.00 tot 09.00 uur kunt u onze nachtopvang terecht. Wij vragen een kleine bijdrage van acht euro per nacht. U krijgt een bed, douche, warme maaltijd en ontbijt. We hebben 35 bedden en twee crisisbedden. Bewoners ontmoeten elkaar in de gezamenlijke huiskamer. Hier zijn ook altijd twee begeleiders van Kwintes aanwezig. Zij staan u graag te woord. Samen kijken we welke persoonlijke of praktische hulp u nodig heeft. Begeleiders kunnen u ondersteunen bij omgaan met geld, verslavingszorg en geestelijke gezondheidszorg. In de dagopvang gaat iedereen respectvol met elkaar om. Vanzelfsprekend is het niet toegestaan om drank of drugs te gebruiken of te verhandelen

Participeren in de maatschappij

In Amersfoort hebben we verschillende locaties waar mensen een passende invulling aan de dag kunnen geven  zoals Wijkhuis de Driehoek.