Spring naar content

Hulpaanbod in Emmeloord

  • Leren & werken
  • Begeleiding
  • Wonen
  • Opvang

Emmeloord

In Emmeloord bieden wij verschillende diensten. Voor vragen over ons hulpaanbod kan je contact met ons opnemen.

Wonen

In Emmeloord bieden wij beschermd en begeleid wonen. In verband met privacy voor de huidige bewoners tonen we deze locaties niet op onderstaande kaart. In Emmeloord is één van de mogelijkheden op onze woonlocaties kortdurend verblijf.

Begeleiding thuis

In Noordoostpolder bieden we begeleiding aan huis.

Opvang

In Emmeloord bieden we maatschappelijke opvang in de vorm van noodopvang. De Noodopvang is bedoeld voor mensen uit de regio Flevoland die door dak- of thuisloosheid tijdelijk onderdak en begeleiding nodig hebben. De opvang is er voor iedereen vanaf 16 jaar, ook voor ouders met kinderen en kan maximaal 6 á 12 weken plaatsvinden. Tijdens het verblijf worden cliënten persoonlijk begeleid. Cliënt en begeleider maken samen een plan voor een passende vervolgplek en mogelijke hulpverlening. Er is 24 uur begeleiding aanwezig, vanaf 23.00 uur in de vorm van slaapwachten. De Noodopvang is gevestigd in een woonwijk in nabijheid van een beschermende woonvorm van Kwintes. Winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand. De dagopvang voor cliënten uit de Noodopvang vindt plaats op het Servicepunt in Emmeloord.

Participeren in de maatschappij

In Emmeloord zit het servicepunt Bouwerskamp voor mensen met psychische problemen, een verslaving of problemen op sociaal economisch gebied.

Inloop- servicepunt

Servicepunt Bouwerskamp, Bouwerskamp 14, 8301 AG Emmeloord