Spring naar content

Hulpaanbod in Lelystad

  • Leren & werken
  • Begeleiding
  • Wonen
  • Opvang

Lelystad

In Lelystad bieden wij verschillende diensten. Voor vragen over ons hulpaanbod kan je contact met ons opnemen.

Beschermd of begeleid wonen in Lelystad

In Lelystad bieden wij beschermd en begeleid wonen. In verband met privacy voor de huidige bewoners tonen we deze locaties niet op onderstaande kaart. In Lelystad is één van de mogelijkheden op onze woonlocaties kortdurend verblijf voor jongeren en volwassenen.

Kamers met kansen

Voor jongeren hebben wij in Lelystad het project ‘Kamers met Kansen’. Op deze woonlocatie krijgen jongeren tussen 18 en 26 jaar de mogelijkheid een nieuwe start te maken. Om in aanmerking te komen voor kamers met kansen moet de jongere woonachtig zijn in Lelystad en beschikken over een beschikking Ondersteuning Thuis. De beschikking Ondersteuning Thuis kan worden aangevraagd bij het sociaal wijkteam in Lelystad.
Meer informatie? Mail naar: kamersmetkansenlelystad@kwintes.nl.

Wonen voor ouderen

De Bolder biedt zorg en wonen aan mensen met een psychiatrische en somatische zorgbehoefte van 55 jaar en ouder. Dit is een samenwerking tussen Kwintes en Woonzorg Flevoland. In de Bolder is ruimte voor eigen inbreng en eigen wensen van bewoners. Download hier De Bolder brochure. Of bekijk hieronder de video over De Bolder. Waarin bewoners en begeleiders aan het woord komen.

Begeleiding thuis

In Lelystad bieden we begeleiding aan huis.

Opvang voor jongeren

In Lelystad bieden we opvang voor jongeren.

Leren & werken

In Lelystad hebben we verschillende locaties waar mensen terecht kunnen voor hulp bij het vinden van een dagactiviteit. Loop voor vragen en advies gerust eens binnen bij de Waterspiegel.

Inloop- servicepunt

De Waterspiegel, Neringweg 221-229, 8224 KB Lelystad