Spring naar content

Hulpaanbod in Naarden

  • Wonen
  • Begeleiding thuis

Naarden

In Naarden bieden wij beschermd wonen in hoofdlocatie De Wending. Deze locatie ligt op de rand van Naarden en Bussum, in de onmiddellijke nabijheid van bus- en treinstation, uitvalswegen en winkels. De Wending is een mooi, statig, authentiek pand dat een warme, huiselijke en gezellige woonomgeving biedt aan 17 cliënten.

Daarnaast zijn er twee dependances met verschillende vormen van Beschermd Wonen:

  • In Bussum
  • In Weesp (Groepsbegeleiding en Individueel Beschermd Wonen)

Begeleiding

In de hoofdlocatie in Naarden is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Ook het kantoor van ons begeleidingsteam is hier gevestigd.

De dependance in Bussum beschikt over twee naast elkaar gelegen woningen waar per woning vier cliënten worden begeleid. Per woning voeren zij een gezamenlijk huishouden. Begeleiding wordt geboden van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 21.00 uur, in het weekend en op feestdagen van 10.00 – 18.00 uur.

De dependance in Weesp biedt aan vier cliënten groepsbegeleiding en aan vier cliënten Individueel Begeleid Wonen. Begeleiding wordt geboden van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 21.00 uur, in het weekend en op feestdagen van 10.00 – 18.00 uur.

Begeleiding aan huis

In Naarden bieden wij begeleiding thuis.

Begeleiding huiselijk geweld

In Naarden biedt Kwintes ambulante begeleiding aan gezinnen die met huiselijk geweld te maken hebben. Doel van de hulpverlening is het vergroten van de veiligheid, het geweld in de (partner) relatie stoppen en werken aan herstel. In gezinnen met kinderen stimuleren we beide ouders actief te zijn in de opvoeding en zorg voor de kinderen.

Activiteiten

We vinden het belangrijk dat de cliënten naar vermogen enige dagbesteding hebben, in principe buitenshuis. Waar nodig wordt begeleiding geboden bij het vinden van een zinvolle daginvulling.

Vanuit de hoofdlocatie aan in Naarden worden een paar keer per jaar activiteiten georganiseerd zoals een gemeenschappelijke vakantie, een barbecue of een gezellige familiedag. Daarnaast organiseert de activiteitenbegeleiding 16 uur per week diverse andere activiteiten in overleg met de cliënten.

De reguliere dagbesteding van de cliënten vindt in principe buitenshuis plaats.