Spring naar content

Hulpaanbod in Zeist

  • Budgetbeheer
  • Leren & werken
  • Begeleiding
  • Wonen
  • Begeleiding thuis

Zeist

In Zeist biedt Kwintes:

Beschermd wonen

In Zeist zijn er meerdere (forensische) beschermende woonlocaties. Op de verschillende locaties is er 24 uur per dag begeleiding aanwezig of beschikbaar. Beschermende woonlocaties vermelden wij niet op de site.

Begeleiding aan huis

In Zeist bieden we begeleiding aan huis en begeleiding aan gezinnen. Begeleiding aan huis omvat ook budgetcoaching en budgetbeheer en er is mogelijkheid tot trajectbegeleiding (begeleiding naar werk).

Gewoon Thuis

Gewoon Thuis is een nieuwe vorm van ondersteuning, waarbij je zo veel mogelijk zelfstandig thuis woont. Je krijgt intensieve begeleiding. Uniek aan Gewoon Thuis is dat je op ieder moment van de dag, avond, nacht en weekend contact op kunt nemen met je begeleider.

Bemoeizorg

Bemoeizorg is voor mensen vanaf 16 jaar met langdurige, meervoudige problemen die elkaar versterken. De mensen zijn de grip over hun gedrag en/of leven kwijtgeraakt. Het team van specialisten gaat op zoek naar een passende oplossing voor de meervoudige problemen waardoor mensen steeds meer in moeilijkheden raken.

Samen Sterk

Samen Sterk brengt een groep mensen uit de buurt bij elkaar, die wekelijks samen leuke dingen ondernemen en elkaar helpen. Er is een coach aanwezig, die zorgt voor de juiste begeleiding en ondersteuning. Samen Sterk richt zich op sociale contacten, het ontwikkelen van eigen kracht en het aansluiten bij initiatieven in de wijk.

Ontmoetingscentrum Vollenhove (inloop)

Bij Ontmoetingscentrum Vollenhove is iedereen welkom. Naast de maaltijdservice kan men gebruiken maken van de computer of workshops volgen.