4 januari 2023

Sluiting inloop Waddinxveen

De inloop Waddinxveen aan de Sniepweg is per 1 januari 2023 gesloten. De gemeente Waddinxveen heeft in december bekend gemaakt de financiering van de inloop volgend jaar niet te verlengen. Kwintes betreurt de beslissing.

Bij de inloop Waddinxveen konden bezoekers terecht voor dagactiviteiten of gewoon een praatje of kopje koffie. De coördinatie was in handen van zorgorganisatie Kwintes.

De gemeente Waddinxveen geeft als reden voor het stopzetten van de financiering dat zij komend jaar de visie op sociale voorzieningen gaat door ontwikkelen.


Delen:

Het laatste nieuws

Pas op de plaats aanbesteding Amersfoort

De gemeenten in de regio Amersfoort zijn bezig met het opnieuw inkopen van de Jeugdhulp, Wmo begeleiding/BW en maatschappelijke opvang/vrouwenopvang....

Sterk door Werk

Meer mensen met een psychische kwetsbaarheid begeleiden naar een betaalde baan. Dat is het doel van het convenant Sterk door Werk. Afgelopen zomer startte een uniek samenwerkingsverband in de regio Gooi en Vechtstreek, dat nu al zijn vruchten afwerpt.

‘Dit is een opstapje naar mijn droombaan’

Houten puzzels, kerstversiering en hobbelpaarden. De houtbewerkers bij ons leerwerkbedrijf Groen en Meer draaien hun hand er niet voor om.