Spring naar content

Arbeidsvoorwaarden

De basis voor de arbeidsvoorwaarden kun je terugvinden in de cao’s waar Kwintes onder valt. Afhankelijk van je werkplek val je onder de cao GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg) of cao Sociaal Werk (voorheen Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening). Kwintes hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Naast een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden we je daarom de ruimte om te blijven leren en groeien in je vak. 

Cao GGZ

 • Naast je maandsalaris ontvang je 8% vakantiegeld in mei en 8,33% eindejaarsuitkering in december.
 • Voordelige collectieve ziektekostenverzekering.
 • 166 vakantieverlof uren en 35 extra levensfasebudget-uren bij een fulltime aanstelling.
 • Goede pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg&Welzijn. Kwintes draagt maandelijks voor 50% bij aan jou pensioeninleg.
 • Vergoeding van je woon-werkverkeer tot 44 km per dag en vergoeding van dienstreizen.
 • Toeslag bij onregelmatige werktijden (in bepaalde functies).
 • Korting op verzekeringsproducten
 • Ruim aanbod aan opleidingen, e-learning en trainingen vanuit de Kwintes Academie.

Cao Sociaal Werk

 • Naast je maandsalaris ontvang je 8% vakantiegeld in mei en 8,3% eindejaarsuitkering in december. De hoogte van je eindejaarsuitkering bepaal je aan de hand van je individueel keuze budget.
 • Voordelige collectieve ziektekostenverzekering.
 • 114 vakantieverlof uren en 26 extra uren bij een fulltime aanstelling.
 • Goede pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg&Welzijn. Kwintes draagt maandelijks voor 50% bij aan jou pensioeninleg.
 • Vergoeding van je woon-werkverkeer tot 44 km per dag en vergoeding van dienstreizen.
 • Toeslag bij onregelmatige werktijden (in bepaalde functies).
 • Korting op verzekeringsproducten.
 • Individueel keuze budget (IKB).
  Met je IKB stel je je eigen arbeidsvoorwaarden samen, op de manier die het beste bij je past. Extra verlof, maandelijks meer inkomen, sparen tot het einde van het jaar, een deel samenvoegen met je loopbaanbudget om een zelfgekozen opleiding te betalen: de keuzemogelijkheden zijn legio.
 • Loopbaanbudget en vitaliteitsuren afhankelijk van je leeftijd.
 • Ruim aanbod aan opleidingen, e-learning en trainingen vanuit de Kwintes Academie.

Indien het voor je functie van toepassing is ontvang je een telefoon of tablet in bruikleen van Kwintes.

Kwintes Academie

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan bij Kwintes hoog in het vaandel. Niet voor niets is één van de kernwaarden: leren en reflecteren. Kwintes heeft een eigen Kwintes Academie en hier zijn we trots op. Binnen deze academie bieden we een ruim aanbod van coaching, training en e-learning. Het aanbod is gericht op individuele medewerkers en op teams. Zo’n 25 collega’s (trainers, coaches en adviseurs) zetten zich dagelijks in om medewerkers en teams te laten groeien; vakinhoudelijk en persoonlijk. Mijn ontwikkelomgeving (ons online leersysteem) bevat tientallen e-learningmodules die je op elke moment kunt volgen. Daarnaast is er ruimte voor specifieke vragen op gebied van ontwikkeling.

Als nieuwe medewerker volg je de introductiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met de kernwaarden van Kwintes en de mensen die er werken.

Doorgroeien

Het kan zijn dat je na een periode toe bent aan iets nieuws. Bij Kwintes bieden we de ruimte om intern te solliciteren op vacatures bij andere locaties of voor andere functies. Je hebt dan voorrang op externe kandidaten. Op deze manier kun je binnen de organisatie doorgroeien en jezelf blijven ontwikkelen. Loop je vast in je loopbaan? Dan bieden we je de ruimte om samen te kijken naar wat wel past en helpen we je op weg naar een nieuwe plek, het liefst binnen Kwintes, maar soms ook buiten Kwintes. Het gaat erom dat jij doet waar je gelukkig van wordt.
Binnen het Regionaal Mobiliteitscentrum (RMC) werken we samen met diverse organisaties binnen de zorg. Hieraan zijn organisaties buiten en binnen de GGZ vertegenwoordigd, denk aan Lister en GGZ Centraal. Samen proberen we talenten voor de zorg te behouden.

Voordelige extra’s

Medewerkers van Kwintes krijgen de mogelijkheid om onder gestelde voorwaarden met belastingvoordeel producten aan te schaffen. Denk aan een nieuwe fiets, een fitnessabonnement, computer, iPad en talloze andere producten. Meer informatie lees je op de website van Fiscfree.

Bedrijfs Cultureel Abonnement

Kwintes heeft voor alle medewerkers een bedrijfscultureel abonnement afgesloten. Daarmee kun je kaarten kopen met korting (soms wel tot 60%) voor bijvoorbeeld musicals, film, toneel, cabaret, shows, etc. CultuurWerkt selecteert een prachtig en divers aanbod uit alle culturele programma’s van Nederland.