Spring naar content

Over ons

Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Daarbij geloven wij in veerkracht en samenwerken.

Grip op je leven krijgen én houden is niet altijd eenvoudig. Zeker niet wanneer je kampt met een psychiatrische kwetsbaarheid of psychosociale problemen. We weten dat mensen soms al een lange weg afgelegd hebben voor ze bij ons komen en dat hun leven hindernissen met zich meebrengt. We zijn er van overtuigd dat mensen desondanks een voor hen zinvol leven kunnen opbouwen. Daar zetten we ons volledig voor in.

Missie en visie

Onze missie en visie kenmerkt zich door de onderstaande drie uitgangspunten:

  • Vertrouwen
  • Vakkundig
  • Verbinden

Lees hier meer over onze missie en visie.

Bedrijfscultuur

Kwintes heeft 1900 medewerkers, 350 vrijwilligers en jaarlijks zo’n 120 stageplaatsen. We zijn gevestigd op veel verschillende plaatsen in Nederland van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda en omgeving. Kwintes is een mensgerichte organisatie, het werk dat we doen is zingevend. Dat voel je als je kennis maakt met onze mensen, in de betrokkenheid en gedrevenheid om iets voor een ander te betekenen. Vertrouwen en gelijkwaardigheid is de basis van hoe we met elkaar omgaan. We zijn gericht op samenwerking en ontwikkeling, de organisatie is daardoor constant in beweging. Met elkaar kijken we vooruit en streven we ernaar om elke dag de beste zorg te leveren voor cliënten. Medewerkers krijgen de ruimte en het vertrouwen om zelf vorm te geven aan het werk dat zij doen. Bij ons kun je jezelf zijn en je kwaliteiten inzetten en ontwikkelen. Samen geven we richting aan jouw droombaan.