Spring naar content

Stages

Ontwikkel je talent via een stage bij Kwintes

Kwintes investeert in nieuw talent en beschikt over professionele praktijkbegeleiders die leerlingen ondersteunen bij hun stage. Je krijgt ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen onze organisatie , waarin je cliënten ondersteunt met een psychiatrische kwetsbaarheid.

Kwintes biedt stageplekken voor de volgende opleidingen:

• Hbo Social Work (bij voorkeur profiel GGZ Agoog of Zorg en met jongeren profiel jeugdzorg). Je loopt stage in een woonvorm, of een ambulant team. In de meeste gevallen in de rol van Stagiair Persoonlijk begeleider.
• Mbo Maatschappelijke Zorg niveau 4 met uitstroomprofiel Agogisch Medewerker GGZ
• Mbo Maatschappelijke Zorg niveau 4 met uitstroomprofiel Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen.
• Mbo niveau 4 Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener / Sociaal werker Bij een mbo-stage werk je als woonbegeleider in een woonvorm of ambulant team of als medewerker activering/participatie.

Incidenteel zijn er stages van andere opleidingen mogelijk zoals voor staffuncties of ondersteunende diensten. Als dit het geval is, staat het in de vacature vermeld.

BBL-plekken: Leren en werken tegelijk

Regelmatig biedt Kwintes BBL-plekken, je werkt dan terwijl je een opleiding volgt. Het gaat dan niet om een stageplek. In die gevallen is er sprake van een functie met daaraan gekoppeld een leer- arbeidsovereenkomst. Als dergelijke leer-werk-plekken beschikbaar zijn, dan wordt dit kenbaar gemaakt bij de reguliere vacatures.

Als je een werkervaringsplek zoekt, kun je niet solliciteren naar een stage- of leerwerkplek. We bieden alleen stages verbonden aan een beroepsopleiding.

Afstudeeropdracht

Er zijn mogelijkheden om een afstudeeronderzoek te doen bij Kwintes. Dit kan als er een relevante onderzoeksvraag is ontstaan op je stagelocatie tijdens je stage in het derde jaar bij Kwintes. Je dient dan een verzoek in bij je praktijkbegeleider van je team en bij akkoord meld je je aan via stage@kwintes.nl. Als je geen stage hebt gelopen bij Kwintes kan je geen afstudeeropdracht doen, tenzij er een algemene onderzoeksvraag is geplaatst via een vacature op www.werkenbijkwintes.nl . Je kunt dan solliciteren via de website.

Locaties voor