Vacatures in de regio West

Op zoek naar een vacature in de GGZ in de regio West?

Kwintes biedt fulltime en parttime functies in Gouda, Bodegraven, Alphen aan de Rijn, Krimpen aan de Ijssel, Boskoop en Nieuwkoop.

Gouda

In Gouda bieden wij beschermd wonen. Ook bieden we begeleiding aan huis. Verder bieden we in Gouda maatschappelijke opvang in de vorm van vrouwenopvang en hebben wij een opvangvoorziening voor zwerfjongeren: De Goudse Zwerfjongeren Opvang. En er zijn verschillende locaties waar mensen een passende invulling aan de dag kunnen geven. Middels het Locus programma bieden wij behandeling aan jongeren met een psychische kwetsbaarheid, zoals autisme of een persoonlijkheidsstoornis. In Gouda heeft Kwintes ook ‘SOOS’ voor (jong)volwassenen met autisme.

Carina werkt als maatschappelijk werker in Gouda

“Het meelopen met mensen, de intimiteit die je deelt en het inkijkje dat ik krijg in hun leven. Die veelzijdigheid maakt dit werk voor mij zo interessant.”

Lees hier het verhaal van Carina

Bodegraven

In Bodegraven bieden we beschermd wonen en begeleiding aan huis.

Alphen aan de Rijn, Krimpen aan de Ijssel, Boskoop en Nieuwkoop

Alphen aan de Rijn, Krimpen aan de Ijssel, Boskoop en Nieuwkoop zijn locaties waar het project TOM in de buurt actief is.

Vacatures

Kijk hier voor meer informatie over de verschillende specialismes op de locaties en welke vacatures daar beschikbaar zijn.

 

Bekijk hieronder ook onze andere vacatures.

Alle vacaturesLocaties voor Alle vacatures