Spring naar content

Woonbegeleider

 

Als woonbegeleider heb je een actieve rol in de dagelijkse activiteiten binnen de woonvorm. Je zorgt ervoor dat de cliënt in zijn directe omgeving goed kan functioneren. Op basis van vastgestelde plannen bied je begeleiding en ondersteuning. Je signaleert (toenemende) problematiek en ziet toe op de medicatieverstrekking. Je begeleidt groepsgesprekken en ziet erop toe dat groepen cliënten op een goede manier samenleven. Je bouwt een vertrouwensband op met cliënten en biedt waar nodig praktische hulp bijvoorbeeld door samen de woning schoon te maken. Ook lever je een bijdrage aan de administratie, registratie en rapportage.

Het werk van een woonbegeleider is geen dag hetzelfde. In principe werk je op een vaste locatie of soms afwisselend op diverse locaties van Kwintes. Woonbegeleiders gaan in veel plaatsen ook steeds meer ambulante begeleiding bieden in de wijk vanuit de woonvorm.

We hebben een groot werkgebied, enkele regio’s waar we actief zijn: Utrecht, Woerden, Amersfoort, Gouda, Almere en Lelystad.

Wil je ook als woonbegeleider aan de slag?

Bekijk onze vacatures

 

Locaties voor