Stages en leerwerkplekken

Kwintes investeert in nieuw talent en beschikt over professionele praktijkbegeleiders die leerlingen ondersteunen bij hun stage of leerwerkplek. Je krijgt ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen onze organisatie, waarin je cliënten ondersteunt met een psychiatrische kwetsbaarheid.

Ontwikkel je talent via een stage bij Kwintes

Bij Kwintes loop je stage in een woonvorm, een ambulant team of als medewerker activering/participatie.

Wij bieden stageplekken voor de volgende opleidingen:

Met een Hbo studie word je stagiair persoonlijk begeleider, met een Mbo studie stagiair woonbegeleider. Incidenteel zijn er stages van andere opleidingen mogelijk zoals voor staffuncties of ondersteunende diensten. Als dit het geval is, staat het in de vacature vermeld.

BBL-plekken: Leren en werken tegelijk

Regelmatig biedt Kwintes BBL-plekken aan, je werkt dan terwijl je een opleiding volgt. Het gaat dan niet om een stageplek. In die gevallen is er sprake van een functie met daaraan gekoppeld een leer- arbeidsovereenkomst. Als dergelijke leerwerkplekken beschikbaar zijn, dan wordt dit kenbaar gemaakt bij de reguliere vacatures.

Als je een werkervaringsplek zoekt, kun je niet solliciteren naar een stage- of leerwerkplek. We bieden alleen stages verbonden aan een beroepsopleiding.

Afstudeeropdracht

Er zijn mogelijkheden om een afstudeeronderzoek te doen bij Kwintes. Dit kan als er een relevante onderzoeksvraag is ontstaan op je stagelocatie tijdens je stage in het derde jaar bij Kwintes. Je dient dan een verzoek in bij je praktijkbegeleider van je team en bij akkoord meld je je aan via stage@kwintes.nl. Als je geen stage hebt gelopen bij Kwintes kun je geen afstudeeropdracht doen, tenzij er een algemene onderzoeksvraag is geplaatst via een vacature op www.werkenbijkwintes.nl. Je kunt dan solliciteren via de website.

Meer over

Vakgebieden

Benieuwd of ons werk iets voor jou is? Ons hulpaanbod en carrièremogelijkheden zijn breed. 

Arbeidsvoorwaarden

Naast een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden we je de ruimte om te blijven leren en groeien in je vak. 

Op zoek naar een stageplek?

Wil je stage lopen bij Kwintes en heb jij talent waar wij niet omheen kunnen? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s! Bekijk onze vacatures.

Er zijn momenteel geen vacatures.