Ambulante begeleiding

Kwintes begeleidt mensen vanaf 16 jaar in hun eigen woning bij de dagelijkse gang van zaken. Als ambulant begeleider geef je ondersteuning op het gebied van wonen, dagbesteding, werk, sociale contacten, persoonlijke verzorging, geestelijk en lichamelijk welzijn, financiën en administratie.

Naast de begeleiding aan huis, bieden we specialistische begeleiding zoals budgetbeheer en gezinscoaching. Tevens bieden we individuele begeleiding aan mensen met autisme die thuis wonen. Vanuit bemoeizorg helpen we mensen die hard hulp nodig hebben maar die niet willen, kunnen of durven te vragen.

Aan de slag als ambulante begeleider

Ambulante begeleiding is er in veel verschillende vormen.  Zo kun je aan de slag als ambulant woonbegeleider, persoonlijk begeleider, wijkcoach of gezinscoach. Binnen een ambulant team werk je zelfstandig, bezoek je een aantal cliënten per dag en plan en organiseer je het eigen werk. Het team komt regelmatig samen om te overleggen en kennis te delen. Als ambulant begeleider werk je veel samen met collega-instanties om de zorg rondom cliënten zo goed mogelijk te organiseren.