Arbeidsvoorwaarden

De basis voor de arbeidsvoorwaarden kun je terugvinden in de cao’s waar Kwintes onder valt. Afhankelijk van je werkplek val je onder de cao GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg) of cao Sociaal Werk (voorheen Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening). Kwintes hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Naast een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden we je daarom de ruimte om te blijven leren en groeien in je vak. 

Cao GGZ

Cao Sociaal Werk

Indien het voor je functie van toepassing is ontvang je een telefoon of tablet in bruikleen van Kwintes.

Leren binnen Kwintes

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan bij Kwintes hoog in het vaandel. Zo’n 25 collega’s (trainers, coaches en adviseurs) zetten zich dagelijks in om medewerkers en teams te laten groeien; vakinhoudelijk en persoonlijk. Mijn ontwikkelomgeving (ons online leersysteem) bevat tientallen e-learningmodules die je op elke moment kunt volgen. Ook vind je hier de verplichte trainingen voor jouw functie. Daarnaast is er ruimte voor specifieke vragen op gebied van ontwikkeling. Als nieuwe medewerker volg je de introductiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met de kernwaarden van Kwintes en de mensen die er werken. Ten slotte doe je mee met ons ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.

Doorgroeien

Het kan zijn dat je na een periode toe bent aan iets nieuws. Bij Kwintes bieden we de ruimte om intern te solliciteren op vacatures bij andere locaties of voor andere functies. Je hebt dan voorrang op externe sollicitanten. Op deze manier kun je binnen de organisatie doorgroeien en jezelf blijven ontwikkelen. Loop je vast in je loopbaan? Dan bieden we je de ruimte om samen te kijken naar wat wel past en helpen we je op weg naar een nieuwe plek, het liefst binnen Kwintes, maar soms ook buiten Kwintes. Het gaat erom dat jij doet waar je gelukkig van wordt.

Voordelige extra’s

Medewerkers van Kwintes krijgen de mogelijkheid om onder gestelde voorwaarden met belastingvoordeel producten aan te schaffen. Denk aan een nieuwe fiets of een fitness abonnement. Meer informatie lees je op de website van Fiscfree. Daarnaast heeft Kwintes voor medewerkers een abonnement bij Benefits at Work. Dit is een platform waarmee je flink kunt besparen dankzij leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer. Deze gunstige voorwaarden gelden exclusief voor jou en je collega’s.