Begeleiding

Heb jij psychiatrische problemen, voel jij je eenzaam of onveilig in je woonsituatie? Heb je financiële problemen, kamp jij met een verslaving of krijg jij je huishouden niet op orde? Voor ons is niets vreemd. Waar jij wellicht geen oplossing meer ziet, kijken wij samen met jou naar wat wel mogelijk is. Wij bieden je begeleiding en ondersteuning die bij jou past, afgestemd op wat jij nodig hebt.

Waarom begeleiding?

Met begeleiding zorgen wij voor evenwicht en stabiliteit in je dagelijks leven. Zodat je weer mee kunt doen in de maatschappij, weer zelfvertrouwen krijgt en regie hebt over je eigen leven.

Voor wie is begeleiding en wat voor soort begeleiding?

Begeleiding is er voor iedereen vanaf 16 jaar die vastloopt in het dagelijks leven. En voor ouders of opvoeders met kinderen. Wij bieden begeleiding aan huis via persoonlijke gesprekken en beeldbellen,  begeleiding bij autisme, werkbegeleidingbudgetbeheer en bemoeizorg. Meer info lees je onderaan de pagina.

Hoe werkt begeleiding?
Kwintes biedt diverse soorten begeleiding. Je krijgt ondersteuning bij wonen, dagbesteding, werk, sociale contacten, persoonlijke verzorging, geestelijk en lichamelijk welzijn, financiën en administratie. Je neemt zo zelfstandig mogelijk deel aan het leven in je eigen woonomgeving. Wij zorgen voor passende ondersteuning en leren je weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Hierbij werken wij samen met mensen uit jouw omgeving, zoals familie en vrienden, en ook met hulpverlening. Samen stellen wij een plan op waarbij wij uitgaan van jouw wensen en behoeften. Zo krijg je weer structuur en overzicht.