Nieuws

Filters

Sla filters over

Zoeken

Nieuws voor

Thema's

Filters:

Ministers: voorkom nog meer slachtoffers femicide, haal taboe weg!

Woensdag 8 maart – Het aantal gevallen van femicide – de moord op een vrouw omdat ze een vrouw is – is in Nederland fors hoger dan in ons omringende…

Pas op de plaats bij inkoop specialistische ondersteuning Wmo in regio Amersfoort

De regio heeft een aanbesteding uitgeschreven, waar aanbieders zich op konden inschrijven. In de eerste fase is Kwintes samen met het Leger des Heils en Abrona geselecteerd. Vervolgens hebben wij ons gezamenlijk ingespannen om een goed plan in te dienen.

GGZ in de wijk: maatwerk in Lelystad

Een psychische kwetsbaarheid, (bijna) dakloos, soms in combinatie met verslaving, net een justitiële maatregel achter de rug of terug uit een instelling.

Beschermd Thuis Gooi & Vechtstreek: stap voor stap meer regie

Steeds meer mensen met psychische kwetsbaarheden werken vanuit hun eigen huis aan herstel. Bijvoorbeeld met hulp van Beschermd Thuis, waarbij mensen 24 uur per dag ondersteuning kunnen vragen.

‘Bij Fast Forward krijgen jongeren een nieuwe kans’

Uit het hele land krijgt Fast Forward deze vraag. De crisisopvang voor jongeren is inmiddels een begrip in Hilversum en omstreken. Niet gek, want hun werkwijze is anders dan anders.

Werkafspraken zelfstandig wonen vastgelegd in convenant ‘Thuis in de Wijk

Op donderdag 16 februari hebben woningcorporatie Centrada, een groot aantal zorginstellingen en gemeente Lelystad het convenant ‘Thuis in de Wijk’ ondertekend.

Sluiting inloop Waddinxveen

De inloop Waddinxveen aan de Sniepweg is per 1 januari 2023 gesloten.