Nieuws

Filters

Sla filters over

Zoeken

Nieuws voor

Thema's

Filters:

Pas op de plaats aanbesteding Amersfoort

De gemeenten in de regio Amersfoort zijn bezig met het opnieuw inkopen van de Jeugdhulp, Wmo begeleiding/BW en maatschappelijke opvang/vrouwenopvang. De regio heeft een aanbesteding uitgeschreven, waar aanbieders zich op…

Sluiting inloop Waddinxveen

De inloop Waddinxveen aan de Sniepweg is per 1 januari 2023 gesloten.

Sterk door Werk

Meer mensen met een psychische kwetsbaarheid begeleiden naar een betaalde baan. Dat is het doel van het convenant Sterk door Werk. Afgelopen zomer startte een uniek samenwerkingsverband in de regio Gooi en Vechtstreek, dat nu al zijn vruchten afwerpt.

‘Dit is een opstapje naar mijn droombaan’

Houten puzzels, kerstversiering en hobbelpaarden. De houtbewerkers bij ons leerwerkbedrijf Groen en Meer draaien hun hand er niet voor om.

Housing First op de Utrechtse Heuvelrug

Onlangs betrokken acht voormalig daklozen een eigen woning in Driebergen, Doorn en Leersum. En dat terwijl de huizen in de Utrechtse Heuvelrug niet voor het oprapen liggen.

Financiële stress vraagt om hulp op maat

Nog niet eerder hadden zoveel Nederlanders financiële stress. Ook steeds meer van onze medewerkers en cliënten kunnen niet meer rondkomen.

Stap voor stap steeds groener

Van energiezuinige panden tot duurzaam gedrag van medewerkers én cliënten. Bij Kwintes werken wij keihard aan een energieneutrale organisatie.