Ambulante begeleiding

Woon je zelfstandig thuis, maar kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Met begeleiding aan huis zorgen wij ervoor dat je thuis kunt wonen en hulp krijgt op verschillende gebieden. Bijvoorbeeld door je te helpen bij dagritme, het op orde krijgen van financiën en het doen van boodschappen. Ook kunnen we je met ambulante begeleiding begeleiden naar (vrijwilligers)werk

Begeleiding aan huis is dus bij jou thuis en op afspraak. Het doel van ambulante begeleiding is dat je minder last krijgt van psychische klachten en meer zelf kunt doen. Ook voorkomen we dat jouw situatie verslechtert en versterken we jouw gevoel van veiligheid. 

Voor wie is thuisbegeleiding?

Begeleiding aan huis is voor iedereen vanaf 16 jaar met psychische of psychosociale problemen. De ambulante begeleiding is geschikt voor mensen die niet dag en nacht gepland of ongepland ondersteuning nodig hebben. Voor deze mensen is Gewoon Thuis een beter alternatief. 

Wij hebben specialistische begeleiding (GGZ) bij: 

Hoe gaat de begeleiding aan huis van Kwintes? 

De begeleiders werken samen met jou aan jouw doelen. Samen bedenken jullie acties waardoor je leert en je ontwikkelt. Dat staat allemaal in jouw begeleidingsplan. Ook zijn er wekelijkse voortgangsgesprekken. Acties die je niet alleen kunt, doe je samen met je persoonlijke begeleider. Ook versterken we bij begeleiding aan huis samen met jou sociale contacten en netwerk.  

Waar helpt thuisbegeleiding jou bij? 

Met onze thuisbegeleiding helpen wij je met alle dagelijkse dingen in jouw leven, zodat je zelf steeds meer kunt en prettiger thuis woont. 

Gewoon Thuis

Gewoon Thuis is een vorm van ambulante begeleiding, waarbij je zo veel mogelijk zelfstandig thuis woont.

Gezinscoaching

Gezinscoaching is een vorm van ambulante begeleiding, waarbij hulp bij het draaiende houden van jouw gezin centraal staat.