Professionals

Bent u wmo-medewerker of beleidsmedewerker bij een gemeente, werkt u in een wijkteam, bent u behandelaar bij een GGZ instelling, een huisarts of POH-GGZ en wilt u meer weten over een mogelijke samenwerking met Kwintes? Wij helpen u graag verder met uw vraag.

Hieronder vindt u een overzicht van diensten die Kwintes per centrumgemeente opgezet heeft in samenwerking met de gemeente. In de dienstencatalogus vindt u ons volledige aanbod.

Van uw beleid naar de praktijk

Heeft u in uw gemeente een ambitie gesteld op het vlak van ambulante begeleiding, beschermd wonen, maatschappelijke opvang of participatie? Bent u bezig met het vormen van beleid voor begeleiding in de wijk, problematiek rond de doelgroep 16-27 of wilt u extra aandacht voor doelgroepen met autisme? Kwintes helpt u graag om uw beleid in de praktijk te krijgen. Wij werken aan integrale aanpakken rond diverse thema’s. Altijd aansluitend bij de uitdagingen in uw gemeente.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Het laatste nieuws voor professionals

Kwintes bouwt levensloopbestendige locatie

27 juli 2021
In de zomer van 2022 opent Kwintes aan de Korte Beekstraat in Amersfoort een nieuwe locatie.

‘PakAan geeft dak- en thuislozen perspectief’

18 juli 2021
Deelnemers hebben aan PakAan, een gecertificeerd leerwerkbedrijf in de Gooi- en Vechtstreek, meer dan een zakcentje en dagbesteding.