Professionals

Bent u wmo-medewerker of beleidsmedewerker bij een gemeente, werkt u in een wijkteam, bent u behandelaar bij een GGZ instelling, een huisarts of POH-GGZ en wilt u meer weten over een mogelijke samenwerking met Kwintes? Wij helpen u graag verder met uw vraag.

Hieronder vindt u een overzicht van diensten die Kwintes per centrumgemeente opgezet heeft in samenwerking met de gemeente. In de dienstencatalogus vindt u ons volledige aanbod.

Van uw beleid naar de praktijk

Heeft u in uw gemeente een ambitie gesteld op het vlak van ambulante begeleiding, beschermd wonen, maatschappelijke opvang of participatie? Bent u bezig met het vormen van beleid voor begeleiding in de wijk, problematiek rond de doelgroep 16-27 of wilt u extra aandacht voor doelgroepen met autisme? Kwintes helpt u graag om uw beleid in de praktijk te krijgen. Wij werken aan integrale aanpakken rond diverse thema’s. Altijd aansluitend bij de uitdagingen in uw gemeente.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Het laatste nieuws voor professionals

225 Veenendaalse verhalen over beschermd thuis

26 oktober 2021
Deelnemers van beschermd wonen en intensieve, ambulante begeleiding, begeleiders én wijkbewoners van Veenendaal werden gevraagd naar hun ervaringen en mening;…

Nieuw: Standaard in vakmanschap

20 oktober 2021
Wat is de belangrijkste taak van een zorgprofessional? Goede en veilige zorg leveren aan cliënten. Maar wat is de norm?…