Wonen

Bij Kwintes proberen wij jou te helpen naar zo zelfstandig mogelijk wonen. Daar hebben wij heel veel verschillende woonvormen voor. Zo kan je wonen bij Kwintes met dag en nacht begeleiding van Kwintes. Maar je kunt ook een kamer huren bij Kwintes en dan een aantal uren per week begeleiding krijgen. Het verblijf in een woonvorm duurt zo lang als jij nodig hebt. Wonen bij Kwintes betekent zo gewoon mogelijk wonen in de wijk, gericht op een zo groot mogelijke zelfstandigheid.

Waarom wonen bij Kwintes?

Bij Kwintes is wonen en begeleiding zoveel mogelijk gescheiden. Zo zorgen we dat je de beste combinatie krijgt die bij jou past. Het wonen wordt geregeld naast het begeleidingsproces. Kwintes heeft daarom verschillende woonmodules.

Meer weten over de woonvormen bij Kwintes? Bekijk de video!

Video: Explanimation woonmodules

Voor wie is wonen bij Kwintes?

Wonen bij Kwintes is voor veel verschillende mensen. Maar vooral voor mensen die psychische of psychosociale uitdagingen ervaren. Kan je bijvoorbeeld niet zelfstandig wonen en heb je moeite om de dag door te komen? Dan kan beschermd wonen voor jou een uitkomst zijn. Of wil je graag zelfstandig wonen maar heb je nog een beetje begeleiding nodig hierbij? Dan is begeleid wonen een optie.

Speciale woonvormen zijn er voor:

Meer over

Beschermd wonen

Lukt het niet om zelfstandig te wonen? Bij beschermd wonen bieden wij een woonplek met 24/7 begeleiding aanwezigheid.

Begeleid wonen

Heb jij geen 24/7 zorg nodig, maar vind je begeleiding op afspraak wel prettig? Dan is begeleid wonen iets voor jou! En dat in je eigen woonplek.

Gemengd wonen

Zelfstandig wonen in een wooncollectief. Een mix van mensen met verschillende achtergronden, die oog hebben voor elkaar.