Wonen

Bij Kwintes begeleiden wij jou naar zo zelfstandig mogelijk wonen. Daar hebben wij verschillende woonvormen voor. Zo kun je bij Kwintes wonen met dag en nacht persoonlijke begeleiding. Maar je kunt ook een kamer huren via Kwintes en dan een aantal uren per week begeleiding krijgen. Het verblijf in een woonvorm duurt zo lang als jij nodig hebt. Onze begeleiders ondersteunen je met ambulante begeleiding bij het zo zelfstandig mogelijk wonen in de wijk. Of het nu gaat om beschermd wonen of begeleid wonen. 

Waarom beschermd of begeleid wonen bij Kwintes? 

Bij Kwintes houden we wonen en begeleiding zoveel mogelijk gescheiden. We zorgen zo dat je de combinatie krijgt die het beste bij jou past. Het wonen wordt geregeld naast het begeleidingsproces. Kwintes heeft daarom verschillende woonmodules, zoals beschermd en begeleid wonen. 

Meer weten over de woonvormen bij Kwintes? Bekijk de video!

Video: Explanimation woonmodules

Voor wie is wonen bij Kwintes?

Wonen bij Kwintes is voor veel verschillende mensen. Maar vooral voor mensen die psychische of psychosociale problemen ervaren (GGZ). Kan je bijvoorbeeld niet zelfstandig wonen en heb je moeite om de dag door te komen? Dan is beschermd wonen voor jou misschien een uitkomst. Of wil je graag zelfstandig wonen maar heb je hier nog een beetje begeleiding bij nodig? Dan is begeleid wonen een optie. 

De speciale woonvormen van Kwintes zijn er voor: 

Meer over

Beschermd wonen

Lukt het niet om zelfstandig te wonen? Bij beschermd wonen bieden wij een woonplek met 24/7 begeleiding aanwezigheid.

Begeleid wonen

Heb jij geen 24/7 zorg nodig, maar vind je begeleiding op afspraak wel prettig? Dan is begeleid wonen iets voor jou! En dat in je eigen woonplek.

Gemengd wonen

Zelfstandig wonen in een wooncollectief. Een mix van mensen met verschillende achtergronden, die oog hebben voor elkaar.