Over ons

Kwintes ondersteunt mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. Denk aan mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats, slachtoffers van huiselijk geweld of iemand die op meerdere gebieden ondersteuning nodig heeft. Bent u de grip op uw leven (even) kwijt? Dan kunt u bij ons terecht.

Hulp op maat

Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te ontwikkelen. Omdat niemand hetzelfde is, bieden we altijd hulp op maat. Wij kijken goed naar wat u zelf kunt en wilt. De ondersteuning die wij bieden is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig is.

Doelgroep

Wij bieden zorg op maat aan een brede doelgroep. Het gaat om mensen met een psychiatrische diagnose, (tijdelijke) psychosociale problemen, een hersenbeschadiging, een forensische maatregel, een dubbele diagnose (combinatie van verslaving én een psychiatrische diagnose), slachtoffers van huiselijk geweld, tienermoeders, jong en oud met autisme, zwerfjongeren en dak- of thuislozen. We ondersteunen (jong)volwassenen met meervoudige en complexe problemen. Vaak in combinatie met een acute, tijdelijke of langdurige huisvestingsvraag.

Aanbod

Ons hulpaanbod bestaat uit:

Het aanbod en de diensten van Kwintes bevinden zich in meer dan 50 gemeenten verspreid over de provincies Flevoland, Utrecht, Zuid-Holland, Friesland en Gelderland.

Contact

Bent u de grip op uw leven kwijt? Wij helpen u graag. Bel ons gerust eens. Dan luisteren wij naar uw verhaal en kijken we met u wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0800 594 68 37. Liever niet telefonisch? Wij ontvangen u ook graag in een van onze inloop- en servicepunten in één van de volgende gemeenten: Almere, Noordoostpolder, Dronten,Lelystad, de Bilt, Gouda, Zeist, Doorn, Driebergen, Amersfoort en Veenendaal.