Contact

Zoek je antwoord op één van de onderstaande vragen, of wil je zelf iets regelen? Dan hebben wij het één en ander voor jou klaar staan!

Intakeroute

Stap 1: Beschikking

Voor hulp bij Kwintes heb je een beschikking/ indicatie nodig. Lees hier alles over de mogelijke routes.

Stap 2: Contactformulier intake

Na een eerste contactmoment vul je een formulier in, die ons extra inzicht geeft in je hulpvraag en je herstelproces.

Stap 3: Intake

Tot slot bespreek je in een intakegesprek samen met een hulpverlener de situatie en wordt er gekeken welke hulp het meest geschikt is en of Kwintes hierin kan ondersteunen.

Snel antwoord op je vraag

Als je al een beschikking hebt van je gemeente, dan kan je je direct aanmelden via het aanmeldformulier. Hier kan je je beschikking uploaden. Heb je nog geen beschikking? Dan zal je eerst contact op moeten nemen met je gemeente of een wijkteam. Wil je meer informatie over het aanmelden? Neem dan gerust contact op of lees hier de uitgebreide aanmeldroute.

We bieden begeleiding in een beschermde woonvorm, opvang of bij jou thuis. We helpen je bij het krijgen van een ritme in de dag, je huishouden, financiën, het opbouwen van een netwerk of boodschappen doen. We bieden werkbegeleiding en budgetbeheer. Specialistische begeleiding bieden we bij autisme en huiselijk geweld. Ook bieden we begeleiding aan gezinnen. En mensen die niet zelf om hulp vragen kunnen we proberen te helpen met bemoeizorg.

Ja, indien je een beschikking voor zorg hebt via de gemeente of wanneer je je aanmeldt voor maatschappelijke opvang of vrouwenopvang.

Beschermd wonen kan in een gemeente die dit aanbod biedt. Dat hoeft dus niet je eigen gemeente te zijn. Er moet uiteraard wel een plek beschikbaar zijn om te kunnen wonen. Voor beschermd wonen gelden vaak wachtlijsten. Hoe lang de wachtlijst is, verschilt per gemeente/regio. Als de gemeente niet het juiste aanbod heeft, kan uitgeweken worden naar een andere gemeente.

Heb je een andere vraag?

Je kunt ons voor vragen gratis bellen op het onderstaande nummer. Je kunt ons ook vragen stellen via een algemeen contactformulier. Je krijgt binnen 1 week reactie.

Regiokantoren

Kantoor Zeist

Laan van Vollenhove 10
3706 AA Zeist

Kantoor Bussum

H.A. Lorentzweg 81
1403 EM Bussum

Kantoor Almere

Schoutstraat 41
1315 EW Almere

Centraal Bureau Zeist

Laan van Vollenhove 3213
3706 AR Zeist

Kantoor Veenendaal

Weverij 1
3905 EV Veenendaal

Kantoor Lelystad

De Meent 2b
8224 BR Lelystad

Kantoor Gouda

Lekkenburg 2
2804 XC Gouda

Kantoor Amersfoort

Netwerklaan 105
3821 AC Amersfoort

Kantoor Woerden

Lindenhof 6
3442 GT Woerden