Crisisopvang jongeren

Crisisopvang jongeren

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en heb je geen dak boven je hoofd? Kamp je daarnaast met bijvoorbeeld angsten, stemmingswisselingen en/of verslaving? Dit betekent dan vaak ook problemen met gezondheid, financiën, school, werk, wonen of vrienden.

Bij de crisisopvang jongeren genaamd Fast Forward van Kwintes krijg je de ondersteuning die je hierbij nodig hebt en helpen we je op weg naar de juiste hulpverlening. Je hebt geen indicatie nodig.

Wij bieden je rust en privacy; je hebt je eigen kamer en je kunt gebruik maken van algemene voorzieningen.

Hoe we werken?

We denken in mogelijkheden. Je wordt gekoppeld aan één contactpersoon gedurende je verblijf.

Daarnaast werken we nauw samen met een netwerk van contacten, zoals scholen, re-integratie bureaus, schuldhulpverleners, gemeenten en zorginstellingen. Dit zorgt ervoor dat we vaak snel dingen voor elkaar krijgen. Een verblijf in de crisisopvang duurt zo lang als nodig is. Er is geen minimale of maximale periode om te blijven. Na een verblijf in de crisisopvang wordt je geholpen om weer naar huis, een ander verblijf en/of naar school te gaan.

Team begeleiders

Ons team van begeleiders werkt ook buiten de crisisopvang zelf. Het team bestaat uit ervaren jongerenwerkers die jou helpen in diverse situaties. Ook wanneer je wel wat hulp thuis kunt gebruiken. En om te voorkomen dat de crisisopvang voor jou nodig is. Zij zorgen er met jou voor dat de belangrijkste zaken op orde zijn.

Waar vind je ons?

De crisisopvang voor jongeren in de regio Gooi en Vechtstreek is in Hilversum aan de Neuweg 95.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: 06 151 269 57
E-mail: regiokantoorgooienvechstreek@kwintes.nl