Nieuws

Filters

Sla filters over

Zoeken

Nieuws voor

Thema's

Filters:

Onze zorg klaar voor de toekomst

Met het oplopende personeelstekort stijgen ook onze zorgen over de toekomst. Hebben we dan nog wel voldoende mensen om cliënten goed te blijven begeleiden?

‘We hebben hier meer ruimte om bewoners vooruit te helpen’

Tussen het groen van de Hilversumse wijk Boomberg staat ‘De Zonnelaan’. Na een ingrijpende renovatie opende Kwintes in maart de deuren van deze nieuwe locatie voor beschermd wonen.

Meer kans op werk voor inwoners met psychische kwetsbaarheid

Officiële start Hoofdzaak Werk regio Midden-Utrecht Gemeenten, UWV en ggz-organisaties in de regio Midden-Utrecht trekken vanaf vandaag samen op om inwoners met een psychische kwetsbaarheid meer kans te geven op…

‘Ik wilde een hoopgevend boek schrijven voor autistische jongeren’

Op zijn elfde kreeg Peter van Cappelle het stempel ‘zwakbegaafd’. Door zijn autisme werd hem verteld dat hij later niet meer dan productiewerk kon doen.

Ministers: voorkom nog meer slachtoffers femicide, haal taboe weg!

Woensdag 8 maart – Het aantal gevallen van femicide – de moord op een vrouw omdat ze een vrouw is – is in Nederland fors hoger dan in ons omringende…

Pas op de plaats bij inkoop specialistische ondersteuning Wmo in regio Amersfoort

De regio heeft een aanbesteding uitgeschreven, waar aanbieders zich op konden inschrijven. In de eerste fase is Kwintes samen met het Leger des Heils en Abrona geselecteerd. Vervolgens hebben wij ons gezamenlijk ingespannen om een goed plan in te dienen.

GGZ in de wijk: maatwerk in Lelystad

Een psychische kwetsbaarheid, (bijna) dakloos, soms in combinatie met verslaving, net een justitiële maatregel achter de rug of terug uit een instelling.