25 januari 2023

Pas op de plaats aanbesteding Amersfoort

De gemeenten in de regio Amersfoort zijn bezig met het opnieuw inkopen van de Jeugdhulp, Wmo begeleiding/BW en maatschappelijke opvang/vrouwenopvang. De regio heeft een aanbesteding uitgeschreven, waar aanbieders zich op konden inschrijven. In de eerste fase is Kwintes samen met het Leger des Heils en Abrona geselecteerd. Vervolgens hebben wij ons gezamenlijk ingespannen om een goed plan in te dienen.   

 Kwintes heeft, in overleg met het Leger des Heils en Abrona, besloten zich niet in te schrijven voor deze aanbesteding. Na een uitgebreid voortraject en beoordeling en doorrekening van de eisen die aan deze aanbesteding worden gesteld, zijn we tot de conclusie gekomen dat zowel financieel als organisatorisch te grote risico’s aan dit traject zijn verbonden. Ineke van Hooff, voorzitter raad van bestuur Kwintes: “Wij vinden het spijtig dat wij tot dit besluit hebben moeten komen. Kwintes wil graag met de gemeenten werken aan de gewenste ontwikkeling om passende ondersteuning aan de inwoners van de regio te kunnen bieden.”  

Voor informatie over het vervolg van de Wmo-begeleiding verwijzen we u naar de webpagina van de gemeente Amersfoort.


Delen:

Het laatste nieuws

Sluiting inloop Waddinxveen

De inloop Waddinxveen aan de Sniepweg is per 1 januari 2023 gesloten.

Sterk door Werk

Meer mensen met een psychische kwetsbaarheid begeleiden naar een betaalde baan. Dat is het doel van het convenant Sterk door Werk. Afgelopen zomer startte een uniek samenwerkingsverband in de regio Gooi en Vechtstreek, dat nu al zijn vruchten afwerpt.

‘Dit is een opstapje naar mijn droombaan’

Houten puzzels, kerstversiering en hobbelpaarden. De houtbewerkers bij ons leerwerkbedrijf Groen en Meer draaien hun hand er niet voor om.