Kwintes als partner

Of het nu gaat om advies aangaande een cliënt, een probleem in uw gemeente waar u een oplossing voor zoekt of het aanmelden en verwijzen van uw patiënt. Bij Kwintes kunt u terecht.

Kwintes is een organisatie die focust op optimale zorg en begeleiding vanuit de cliënt. Het liefste vanuit de vertrouwde thuissituatie, maar als dit nog niet kan zijn er andere vormen van zorg, wonen, opvang en begeleiding mogelijk. Door jarenlange expertise is Kwintes de specialist in psychiatrische begeleiding, wonen en opvang. U kunt kiezen uit een breed palet van ketenzorg. Onze accountmanagers staan u graag te woord!

Mary van Termeij

Bas van Polanen

Ari Boersma

Geanne Schouten

Janneke Oldenbroek

    Gemeenten en zorgaanbieders

    Inmiddels werken wij intensief samen met onze partners zoals gemeenten, zorgverzekeraars, andere zorgaanbieders, verwijzers en cliënten. Kwintes investeert duurzaam in 24/7 zorg, wonen en begeleiding in de wijk. Buurtsamenwerking heeft Kwintes hoog in het vaandel staan zodat mensen hier ook echt voordeel van ondervinden. Samen met burgers, gemeenten en diverse zorgaanbieders geeft Kwintes invulling aan de samenwerking. Een glasheldere visie en open vizier zorgt ervoor dat Kwintes zorg in de buurt biedt die naadloos aansluit bij uw behoeften.

    Woningbouwcorporaties

    Kwintes werkt veelvuldig samen met woningbouwcorporaties wanneer het gaat om veilig wonen in de wijk.  Daarnaast werkt Kwintes ook samen met zorgaanbieders wanneer het gaat om uitstroom en de verhuur aan cliënten. Dit wordt aangeboden in woonconcepten ‘scheiden wonen en zorg’.